Onze missie

De Limonadefabriek is een productiehuis dat culturele evenementen en tentoonstellingen voor kinderen ontwikkelt.

Daarbij gaan we op zoek naar het laagje suiker dat kennis en cultureel erfgoed aantrekkelijk maakt voor de jeugd. We creëren events met een waardevolle inhoud en een flinke dosis humor, die zin geven om meer te leren en meer te doen in klas- en gezinsverband. De eerste vraag die we ons stellen is ‘Wat wil een kind? Met welke ingrediënten maak je de jeugd nieuwsgierig?’. We proberen elk project te bekijken met de ogen van een kind én de expertise van twee oude rotten in het vak. Daarom slagen we erin de drempel laag te houden en ook de doelgroepen te bereiken die vaak uit de boot vallen als het om cultuur gaat.

Team

Tom

Tom Vekemans (www.lustforlive.be) verdiende in zijn vorig leven vele strepen als organisator, producer, promotor van muziekconcerten op alle grote Belgische podia en liet een decenium lang het openluchttheater Rivierenhof succesvol en op volle toeren draaien.

Troef: Denkt aan alles, vergeet geen enkel detail en kan rekenen als geen ander!

0478 46 02 76
tom@delimonadefabriek.be

Thais

Thaïs Vanderheyden (www.thaisvanderheyden.com) is kinderboekenschrijfster/tekenares die leerde schrijven bij Ketnet en schilderen in het atelier van Isabelle de Borchgrave. Haar boeken amuseren lezertjes over de hele wereld. Met de projecten van De Limonadefabriek wil Thaïs haar boeken en ideeën, maar ook het werk van collega’s een extra dimensie en beleving geven.

Troef: Creativiteit-unlimited en Peter Pan syndroom

0485 72 07 70
thais@delimonadefabriek.be

Meer weten?

Bekijk onze projecten